Verblijven in corona tijden

Hoe zit een verblijf er uit?

Verblijven in tijden van corona is nog steeds mogelijk. Je kan gerust een verblijf boeken voor één of meerdere dagen. Een verblijf ziet er weliswaar ietsje anders uit dan normaal, we volgen hiervoor de richtlijnen & veiligheidsmaatregelen die de overheid ons op legt.  Heb je na het lezen van deze informatie nog een praktische vraag? Aarzel dan niet om ons even te contacteren per mail of telefonisch. 

Aankomst / Vertrek

Het is mogelijk om ten  vroegste in te checken vanaf 16u00. Uitchecken is voor 11u00. We vragen je om deze uren te respecteren en dus niet vroeger naar de B&B te komen. We hebben voldoende tijd nodig om de kamers te poetsen & desinfecteren. Vertrek ook niet later dan 11u00, zo laat je ons de tijd om dit werk grondig te doen.

Mondmasker

Gelieve steeds een mondmasker te dragen van zodra je buiten je eigen kamer komt. Draag dus een masker om bijvoorbeeld naar buiten te gaan, naar de parking, naar onze winkel of naar de wellness.

Wellness

Gezien onze wellness niet gemeenschappelijk maar privé is, is het mogelijk om een arrangement of wellnessmoment bij te boeken. We raden aan om dit bij de reservatie al aan te vragen. Wil je zeker zijn dat de wellness beschikbaar is op de datum dat je wil reserveren, neem dan een kijkje op www.shellness.be

Eten

De gemeenschappelijke ruimtes in de B&B moeten afgesloten worden. Wat dus inhoudt dat het ontbijt niet samen met andere kamers kan of mag. Een ontbijt maken we nu in de vorm van een ontbijtbox die we ’s morgens vroeg naar de kamer brengen. Op de kamer hebben we hiervoor een extra tafel geplaatst zodat het comfortabel zitten is.