Loading

Vakantielogies 'familie'

Het vakantielogies 'familie' is een ruime kamer waar u een nacht of enkele dagen kunt verblijven met de kinderen. De kamer bestaat uit een ruime kamer met extra groot elektrisch box spring bed voor de ouders. Aansluitende is er een kamer met stapelbed en babybedje voor de kinderen. Er is aparte badkamer met groot bad, wastafel en toilet. Badlinnen, badjassen en verzorgingsproducten van Rituals zijn voorzien in de badkamer.

Reddingsboeien, het houten bedframe gemaakt van wrakhout, zeesterren en foto's van de zee geven je echt het gevoel dat je aan de kust verblijft!

Vakantielogies 'Special'

Vakantielogies 'Special' is een ruime kamer gelegen op de gelijkvloers. Het logies bestaat uit een kleine living met divan die kan omgevormd worden tot een extra bed en een elektrische open haard. De badkamer heeft een douche en wastafel, er zijn badlinnen, badjassen en verzorgingsproducten van Rituals voorzien. De slaapkamer heeft zacht tweepersoonsbed en is sfeervol ingericht in het thema van de zee. Een apart toilet is voorzien op de kamer.

In deze kamer is het verblijven met een hond toegestaan.