Geldigheid & info

Social deal bonnen

Met de social deal actie kon je één of twee overnachtingen als koppel of als gezin kopen aan verminderde prijs. De actie was oorspronkelijk geldig tot mei 2020 en werd meermaals verlengd. De vouchers zijn nu geldig tot 31 maart 2021. Er komt geen extra verlenging van de vouchers gezien onze B&B gewoon open is en een verblijf mogelijk.

Ik heb nog een voucher

Wie toch nog een social deal liggen heeft raden we aan om zo snel mogelijk een datum uit te pikken om te komen verblijven. 
Uitzonderlijk kan de voucher gebruikt worden voor een verblijf in april of mei tijdens de week (maandag-donderdag) m.u.v. Paasvakantie, Hemelvaart, Pinksteren.  Voorwaarde is ook reservatie gemaakt wordt in de maand maart met de bijhorende code zodat we die op onze beurt kunnen doorgeven aan social. Onze account wordt eind maart afgesloten, erna is het niet meer mogelijk om codes door te geven en zijn we genoodzaakt om aan jullie de volle prijs aan te rekenen.

Horeca dicht, wat nu?

De horeca is momenteel nog steeds gesloten maar dit betekent niet dat je met honger naar bed moet. In de buurt doen tal van zaken take-away en ook wij kunnen een maaltijd op de kamer brengen. Bekijk hiervoor onze pagina met diner mogelijkheden. 

Wellness

Onze privé wellness is geopend voor klanten van de B&B, weliswaar enkel op reservatie en uitsluitend met je reispartner. We raden aan om de wellness al bij de reservatie vast te leggen, op goed geluk bij aankomst is de kans klein dat deze nog beschikbaar is.