Geldigheid & info

Social deal bonnen

Met de social deal actie kon je één of twee overnachtingen als koppel of als gezin kopen aan verminderde prijs. De actie was oorspronkelijk geldig tot mei 2020 en werd meermaals verlengd. De vouchers zijn nu geldig tot eind juni 2021. Er komt geen extra verlenging van de vouchers gezien onze B&B gewoon open is en een verblijf mogelijk.

Ik heb nog een voucher

Wie toch nog een social deal liggen heeft raden we aan om zo snel mogelijk een datum uit te pikken om te komen verblijven. 
De vouchers kunnen nog gebruikt worden tot eind juni. We raden aan om de beschikbaarheid te controleren en een reservatie online te maken. Geef zeker ook je code in bij de reservatie.

Horeca dicht, wat nu?

De horeca is momenteel nog steeds gesloten maar dit betekent niet dat je met honger naar bed moet. In de buurt doen tal van zaken take-away en ook wij kunnen een maaltijd op de kamer brengen. Bekijk hiervoor onze pagina met diner mogelijkheden. 

Wellness

Onze privé wellness is geopend voor klanten van de B&B, weliswaar enkel op reservatie en uitsluitend met je reispartner. We raden aan om de wellness al bij de reservatie vast te leggen, op goed geluk bij aankomst is de kans klein dat deze nog beschikbaar is.