Wonderbox / Vivabox / Giftforyou

Reserveren met een bon

Onze B&B is opgenomen in de cadeauboxen van Vivabox, Wonderbox & Giftforyou. Heb je zo’n bon gekregen en wens je bij ons een verblijf te reserveren? Dan kan je hier lezen hoe dit in zijn werk gaat.

Ik wil een overnachting boeken

Je kan een reservatie zelf maken via ons reservatiesysteem. Op die manier vind je steeds een datum die jullie past. We geven de voorkeur om bij de reservatie te kiezen voor de optie ‘wonderbox’ in de eerste stap. In de laatste stap van de reservatie wordt gevraagd voor betaling, hier kan je simpelweg aanduiden ‘betalen via cadeau cheque/wonderbox/vivabox’.
Het nummer van de voucher moet vermeld te worden bij opmerkingen. Op die manier kunnen we de geldigheid nakijken en de eventuele extra’s inbegrepen in de bon. 

Iets extra bijboeken

Je kan bij de reservatie gerust een maaltijd of wellness bij reserveren. Dit kan je aanduiden bij “extra’s”. De extra’s die je bij reserveert betaal je hier ter plaatse bij het uitcheken.

Bon upgraden

Heb je een bon waar een lichte lunch of 1 uur wellness is inbegrepen maar ben je verlekkerd op kreeft of wil je liever langer genieten van de wellness? Dan kan je ook kiezen voor een upgrade. In dat geval wordt de bon verrekend.